valoda.info Воскресенье, 25.06.2017, 23:58
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Архив записей

Наш опрос
Сайт valoda.info заслуживает Ваше доверие?
Всего ответов: 181

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Ответы на экзаменационные вопросы по натурализации. 

Iespējamie intervijas jautājumi.
Возможные вопросы интервью.


1. Jautājums: Kā jūs sauc?
Atbilde:Mani sauc... 

Вопрос: Как вас зовут? 
Ответ: Меня зовут…


2. Jautājums: Kad jūs esat dzimis/dzimusi?
Atbilde: Es esmu dzimis/dzimusi... tūkstoš devini simti septiņdesmit ceturtajā gadā

Вопрос: Когда вы родились?
Ответ: Я родился/родилась…


3. Jautājums: Kur jūs esat dzimis/dzimusi?
Atbilde: Es esmu dzimis/dzimusi... Rīgā, Daugavpilī, Liepājā...

Вопрос: Где вы родились?
Ответ: Я родился/родилась…в Риге, Даугавпилсе, Лиепае...


4. Jautājums: Kur jūs dzīvojat?
Atbilde: Es dzīvoju Rīgā, Daugavpilī, Liepājā...

Вопрос: Где вы живете?
Ответ: Я живу в Риге, Даугавпилсе, Лиепае...


5. Jautājums: Kāda jums ir izglītība?
Atbilde: Man ir pamata/vidējā/augstākā izglītība.

Вопрос: Какое у вас образование?
Ответ: У меня основное/среднее/высшее образование.


6. Jautājums: Kāds ir jūsu ģimenes stāvoklis?
Atbilde: Es esmu neprecējies/neprecējusies, precējies/precējusies, šķīries/šķīrusies, atraitnis/atraitne.

Вопрос: Каково ваше семейное положение?
Ответ: Я не женат/не замужем, женат/замужем, разведен/разведена, вдовец/вдова.


7. Jautājums: Kāds ir jūsu ģimenes sastāvs?
Atbilde: Man ir tēvs/māte/vīrs/sieva/meita/dēls/masā/brālis...

Вопрос: Каков состав вашей семьи? 
Ответ: У меня есть отец/мать/муж/жена/дочь/сын/сестра/брат…


8. Jautājums: Kur jūs strādājat?
Atbilde: Es strādāju SIA"OOOOO".

Вопрос: Где вы работаете? 
Ответ: Я работаю SIA"OOOOO".


9. Jautājums: Kāds ir jūsu ieņemamais amats?
Atbilde: Es esmu skolotājs, pārdevējs, autovadītājs, ekspedītors, menedžeris, celtnieks...Es esmu skolotāja, pārdevēja, autovadītāja, ekspedītore, menedžere, celtniece... 

Вопрос: Какая ваша занимаемая должность? 
Ответ: Я учитель, продавец, автоводитель, экспедитор, менеджер, строитель... Я учительница, продавец,автоводитель, экспедитор, менеджер, строитель...


10. Jautājums: Kāds ir jūsu tālruņa numurs?
Atbilde: Mans tālruņa numurs ir...

Вопрос: Какой ваш номер телефона?               
Ответ: Мой номер телефона …


11. Jautājums: Kur dzīvo jūsu vecāki?
Atbilde: Mani vecāki dzīvo Rīgā, Daugavpilī, Liepajā, Jelgavā...

Вопрос: Где живут ваши родители? 
Ответ: Мои родители живут…


12. Jautājums: Cik jums ir gadu?
Atbilde: Man ir divdesmit gadu, divdesmit pieci gadi, trīsdesmit gadu, trīsdesmit viens gads, četrdesmit trīs gadi, piecdesmit četri gadi...

Вопрос: Сколько вам лет?
Ответ: Мне двадцать один год, двадцать пять лет, тридцать лет, тридцать один год, сорок три года, пятьдесят четыре года.


13. Jautājums: Cik gadu ir jūsu mātei/māsai/meitai/vīram/dēlam/brālim...
Atbilde: Manai mātei/māsai/meitai... Manam vīram/dēlam/brālim...

Вопрос: Сколько лет вашей матери/сестре/дочери/мужу/сыну/брату…
Ответ: Моей матери/сестре/дочери… Моему мужу/сыну/брату…


14. Jautājums: Kur jūs pabeidzāt skolu/institūtu/augstskolu/ģimnāziju/koledžu...
Atbilde: Es pabeidzu skolu Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Jelgavā, Daugavpilī...

Вопрос: Где вы закончили школу/институт/высшую школу/гимназию/колледж…
Ответ: Я закончил/закончила школу в Риге, в Вентспилсе, в Елгаве, в Даугавпилсе.


15. Jautājums: Kur jūs strādājāt pēc skolas beigšanas?
Atbilde: Pēc skolas beigšanas es strādāju SIA"OOOOO".

Вопрос: Где вы работали после окончания школы?
Ответ: После окончания школы я работал/работала в SIA"OOOOO".


16. Jautājums: Vai jums ir liela/maza/neliela ģimene?
Atbilde: Man ir liela/maza/neliela ģimene.Es esmu ģimenē viens/viena

Вопрос: У вас большая/маленькая/небольшая семья?
Ответ: У меня большая, маленькая, небольшая семья.


17. Jautājums: Vai jums ir draudzīga ģimene?
Atbilde: Man ir dzraudzīga ģimene.

Вопрос: У вас дружная семья?
Ответ: У меня дружная семья.


18. Jautājums: Vai jūs viens otru atbalstāt grūtā brīdī?
Atbilde: Jā, mēs atbalstām viens otru grūtā brīdī.

Вопрос: Вы поддерживаете друг другу в трудный момент?
Ответ: Да, мы поддерживаем друг другу в трудный момент.


19. Jautājums: Vai jums ir brālēni, māsīcas, tēvoči, tantes...?
Atbilde: Jā, man ir ... / Man nav ne māsīcas ne brālēnu ...

Вопрос: Есть ли у вас двоюродные братья, двоюродные сестры, дяди, тети…?
Ответ: Да, у меня есть… / У меня нет сестры не брата ...


20. Jautājums: Kur dzīvo jūsu radinieki?
Atbilde: Mani radinieki dzīvo Rīgā, Jūrmalā, Ludzā, Madonā...

Вопрос: Где живут ваши родственники?
Ответ: Мои родственники живут в Риге, в Юрмале, в Лудзе, в Мадоне...


2. Intervijas jautājumi.

3. Intervijas jautājumi.

4. Intervijas jautājumi.

logos.lv

Подготовка к экзамену на прохождение натурализации (гражданство Латвии)

 
Поиск

+4°C . . +2°C
Вторник, 24 Февраль 2015


Рейтинг@Mail.ru Copyright valoda.info ©2014 - 2017